Безкоштовна доставка від 2000 грн (при 100% оплаті)
433
Lendi Glue Balm
Lendi
Lendi
Lendi kley
косметика
Sculptor 2
Краска Zola
Баннер 2
11
Lendi Glue Balm
Lendi
Lendi
Клей Lendi
Косметика
Zola Краска
Баннер 2
shop logo

Інтернет-магазин товарів для салонів краси та майстрів Divalen

Професійна косметика, інструменти та аксесуари для проведення процедур

Цілком неважливо працюєте ви майстром у фешенебельному салоні краси або приймаєте клієнтів у невеликому орендованому кабінеті, наприклад, нарощуючи їм вії. До вас повертатимуться знову за двох умов: професійне виконання пропонованих послуг та якісні інструменти з косметикою, які ви використовуєте у роботі. Професійна косметика для салонів краси – це не розкіш, а необхідність. Тільки так ви зможете завоювати довіру клієнтів, зростати, розвиватися та ставати ще кращими. Купити все, що потрібне сучасному майстру, можна в інтернет-магазині Divalen.

Все для салону краси: що потрібно в роботі перукарям, візажистам, лешмейкер?

Продумуючи власний бізнес, ми поставили собі за мету створити простір, де майстер будь-якого напряму та кваліфікації зможе знайти все, що знадобиться йому в роботі.

Також у нас є безліч товарів для звичайної косметички, які стануть у пригоді дівчатам і жінкам у щоденному догляді за собою. Ми пропонуємо:

  1. Все для нарощування вій: ця категорія включає кілька підкатегорій, а саме війки різних розмірів, вигинів і кольорів. Клей, препарати, інструменти, розхідники та аксесуари, необхідні під час проведення процедури.

  2. Все для ламінування вій: склади, бігуді, функціональні інструменти, аплікатори тощо. Все це можна придбати окремо чи набором.

  3. Продукція для догляду за бровами: пензлі, фарба, хна, пінцети та інші інструменти для моделювання або фарбування.

  4. Професійна косметика для обличчя, волосся, тіла, а також широкий асортимент декоративної косметики та різноманітних доглядових засобів.

  5. Витратники: мікробраші, ватяні палички, щіточки, шпателі, одноразові маски, простирадла, рукавички та багато іншого, для безпечного та гігієнічного проведення процедур.

А ще різноманітні аксесуари, засоби для дезінфекції інструментів та безліч іншої функціональної продукції найкращої якості.

Інструменти та професійна косметика для салонів краси: як вибрати?

Професійні майстри, які давно працюють у б'юті сфері, вже знайомі з різними брендами й знають, яким критеріям мають відповідати подібні категорії товарів. Новачки часто губляться серед широкого асортименту, або вибирають вироби, які коштують дешевше, що часто є грубою помилкою. Ось на що слід звертати увагу:

  • матеріали – якщо це інструменти, що контактують зі шкірою, наприклад, пінцети, вибирайте тільки нержавіючу сталь. Її можна багаторазово дезінфікувати, обробляти різними засобами та водночас впевнено користуватися роками;

  • бренди - віддавайте перевагу перевіреним виробникам, що мають гарну репутацію та безліч позитивних відгуків. Ми можемо відзначити такі компанії, як Claresa, Okis Brow, Janeke;

  • якість - працюйте з професійною косметикою та іншою продукцією, що має всі необхідні сертифікати якості, ліцензії та безпечний склад.

Щодо ціни, то в цьому випадку не варто тішитися надто дешевою вартістю, адже на кону не тільки ваша репутація, а й здоров'я клієнтів.

Магазин професійної косметики Divalen: чому ми?

Ми стрімко розвиваємося, зібрали в одному сайті все найкраще для косметологів та інших б'юті майстрів, а також звичайних дівчат, які люблять робити макіяж, або домашній догляд за шкірою, тілом та волоссям. У каталогах нашого магазину зібрано понад 1500 продуктів від 50 брендів. Наші менеджери допоможуть вам купити все для перукарні, якісно проконсультують та оформлять замовлення. Можлива недорога доставка у Львів, Київ, Івано-Франківськ, Ужгород, Вінницю, Хмельницький та інші міста України.

Безкоштовна доставка по Україні

Понад 100 брендів у 1 місці

Професійні консультації

Самовивіз та тестування продукції